احمد نورانی

۱۱ مهر ۱۴۰۲

صلح و سازش ۴۳ درصدی در پرونده‌های شورای حل اختلاف کشور

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور از صلح و سازش ۴۳ درصدی در پرونده‌های شورای حل اختلاف کشور خبرداد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به سیاست دستگاه قضایی در کاهش جمعیت کیفری و نیز کاسته شدن از حجم پرونده‌های ورودی به محاکم قضایی و حل کردن دعاوی و اختلافات قبل از مراجعه و ورود به دستگاه قضایی، مراجعه به شورا‌های حل اختلاف بیش از پیش رونق گرفته و مورد توجه قرار گرفته است.

از سوی دیگر از آنجا که کشورمان مهد تمدن ایرانی و اسلامی است، یکی از توصیه‌های پرتکرار همین فرهنگ ناب اسلامی، اتکا به شیوه‌های صلح و سازش در دعاوی است که این مهم بار‌ها در آیات مختلف قرآن کریم مورد تاکید و سفارش قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شورا‌های حل اختلاف یکی از نهاد‌های مبارکی است که در جمهوری اسلامی پایه گذاری شد و بعد از ۲۱ سال که از تاسیس ان گذشته امروز یک نهاد بسیار کارآمد به شمار می‌آید.

وی گفت: به عنوان نمونه در طی سه سال گذشته رشدی که عملکرد شورا‌های حل اختلاف داشته قابل توجه بوده است.

صادقی اظهار کرد: در سه سال گذشته در سال ۳ میلیون ۷۰۰ پرونده در شورا‌های حل اختلاف رسیدگی می‌شد که حدود ۳۰ درصد این پرونده‌ها منجر به صلح و سازش می‌شد و هر پرونده در مدت زمان ۳۹ روز مورد رسیدگی قرار می‌گرفت.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: اکنون آمار رسیدگی به پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف کشور در یک سال به ۵ میلیون پرونده رسیده است و رسیدگی به پرونده‌ها به ۲۹ روز کاهش پیدا کرده و میزان صلح و سازش در پرونده‌های شورای حل اختلاف به ۴۳ درصد رسیده است.

وی افزود: این معنی را به همراه دارد که کارآمدی و بهره وری افزایش پیدا کرده است در صورتی که همکاران ما در سراسر کشور از ۳۲ هزار نفر به ۲۸ هزار رسیده است.

صادقی در پایان گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۲ این آمار بهبود بیشتری پیدا کند.

مشاوره آنلاین و رایگان موسسه حقوقی نوران وکیل

آری به زندگی…

چشمان خود را بر جهان می بندم تا شفاف، پرتگاه درون را ببینم در سیاهی این جهان روشن دریایی ژرف گون ایستاده است دور و

تماس تلفنی تبلیغاتی ممنوع شد

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مقررات حاکم بر ارائه خدمات محتوای صوتی ارزش‌افزوده تبلیغاتی را تعیین کرد که براساس آن «ارائه خدمت محتوای صوتی ارزش افزوده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *