احمد نورانی

۹ مهر ۱۴۰۲

نمره تراز لازم برای قبولی در آزمون وکالت ۱۴۰۲

دیده بان هشتم : آمون وکالت ۱۴۰۲ بر اساس قانون تهسیل صدور مجوزها برگزار شد و قبولی در آن، منوط به کسب نمره تزار لازم بود.
قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در اسفند ۱۴۰۰ تصویب و از اردیبهشت ۱۴۰۱ لازم‌الاجرا شد. این قانون تغییرات مهمی در نحوه پذیرش متقاضیان اخذ پروانه وکالت، کارشناسی رسمی و سردفتری اسناد رسمی ایجاد کرد.

بر این اساس، قبولی در این آزمون‌ها منوط به کسب حداقل نمره قانونی تعیین شده است. این نمره در سهمیه آزاد عبارت است از هفتاد درصد (۷۰%) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالاترین امتیاز.

در سهمیه ایثارگران نمره لازم برای قبولی متقاضیان عبارت است از شصت درصد (۶۰%) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالاترین امتیاز.

به این ترتیب، نمره نصاب قبولی در هر سال شناور و وابسته به عملکرد داوطلبان آزمون است.

آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ کانون‌های وکلای دادگستری، دومین آزمونی بود که طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار برگزار شد.

این آزمون حدود ۱۱۰ هزار شرکت‌کننده داشت و نهایتا ۱۳ هزار و ۵۰۸ نفر در آن پذیرفته شدند. از این میان ۱۰۹۴۳ نفر پذیرفته‌شده سهمیه آزاد و ۲۵۶۵ نفر پذیرفته‌شده سهمیه ایثارگران هستند.

در آزمون وکالت ۱۴۰۲، حد نصاب لازم برای قبولی در سهیمه آزاد، نمره تراز ۶۶۹۷ بود و هر داوطلبی موفق به کسب این نمره شده باشد، پذیرفته‌شده محسوب می‌شود.

حد نصاب لازم برای قبولی در سهیمه ایثارگران در سال ۱۴۰۲، نمره تراز ۵۷۴۰ است.

حد نصاب علمی برای قبولی در آزمون سال گذشته (۱۴۰۱)، در سهمیه آزاد نمره تراز ۶۹۹۶ و در سهمیه ایثارگری نمره تراز ۵۹۹۷ بود.

ملاحظه می‌شود که نصاب قبولی سال جاری در مقایسه با سال قبل در سهمیه آزاد تفاوت خاصی نداشته اما در سهمیه ایثارگران در سال ۱۴۰۲ با کاهش سطح نمره قبولی مواجه بوده‌ایم.

مشاوره آنلاین و رایگان موسسه حقوقی نوران وکیل

مستمری متوفی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

افرادی که در انحصار وراثت بیمه تامین اجتماعی سهم می برند شامل همسر، فرزندان و پدر و مادر متوفی هستند. البته شرایطی برای دریافت سهم مستمری وجود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *