احمد نورانی

۱۳ آبان ۱۴۰۲

کلاهبرداری ۱۵۰۰ میلیاردی یک زن از ۲۰۰ نفر با معاملات کاغذی

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری زنی که اقدام به کلاهبرداری ۱۵۰۰ میلیارد ریالی از ۲۰۰ نفر کرده بود، خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار کیومرث عزیزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: درپی وصول یک مورد نیابت قضایی از بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب بجنورد در استان خراسان شمالی، با هماهنگی مقام قضائی، دستگیری یک زن کلاهبردار متواری در دستورکار قرار گرفت و سرانجام نیز در عملیاتی که از سوی ماموران پلیس آگاهی غرب استان تهران و با هماهنگی قضائی از سوی دادستان شهریار اجرا شد، متهم فراری از شهر بجنورد، به اتهام مشارکت در کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و سوء‌استفاده از پروانه کسب صنف طلاجات و خیانت در امانت در شهرک اندیشه شهریار دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

وی با اشاره به جزئیات پرونده این زن گفت: در تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص شد متهم که یک زن جوان بود، از ۲۰۰ نفر در شهرستان بجنورد استان خراسان شمالی، جمعا به مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و برای فرار از قانون، به شهرستان شهریار متواری شده بود که توسط ماموران انتظامی دستگیر و تحویل مرجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به بازجویی پلیس از متهم دستگیر شده در مقر انتظامی، گفت: این زن در اعترافات خود به ماموران گفت که با نشان دادن برخی طلاجات در اختیار، افراد را به خرید طلا تشویق کرده و در ازای خرید طلا، درخواست پرداخت سود در قبال مبلغ خرید طلا کرده و عملا طلایی به خریداران تحویل نمی‌داده و در اصل خریدها را به صورت معامله کاغذی انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: فرد کلاهبردار، طلاهای موجود خود و بخشی طلاهای مسروقه را به قربانیان نشان داده و آنها را تشویق به خرید طلا با هدف سرمایه‌گذاری کرده بود، سپس بعد از پرداخت مبلغ مورد توافق از سوی قربانی، طلای خریداری شده را به آنها تحویل نمی‌داده و در قبال آن، متعهد می‌شده که در مدت زمانی که طلا در اختیارش باشد، سود کلان و خوبی به آنها می‌دهد که از این طریق و معامله کاغذی و بدون تحویل طلای خریداری شده، تاکنون از ۲۰۰ نفر کلاهبرداری کرده بود.

به گفته عزیزی متهم دستگیر شده به همراه پرونده متشکله و ادامه روند رسیدگی به جرم به مقام قضایی در استان خراسان شمالی تحویل داده شد.

مشاوره آنلاین و رایگان موسسه حقوقی نوران وکیل

تعریف حکم قطعی و غیرقطعی

مهمترین اثر یک حکم قطعی، امکان اجرای آن است. طبق قواعد آیین دادرسی هیچ حکمی را نمی‌توان قبل از قطعی شدن آن اجرا کرد. بنابراین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *